پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

صدور حکم بازداشت مالک شبکه ماهواره ای «دجله» عراق

منابع عراقی از صدور حکم بازداشت برای مالک شبکه ماهواره ای دجله خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۳۶

دادگاه رصافه از صدور حکم بازداشت جمال الکربولی، مالک شبکه ماهواره ای دجله، به علت مشخص نبودن محل اقامت او در عراق، خبر داد.

 

در بیانیه ای که توسط شورای عالی قضایی عراق صادر شده آمده است: گروهی از وکلای عراق از اقدام شبکه ماهواره ای دجله که همزمان با برگزاری مراسم عاشوری حسینی اقدام به پخش رقص و آواز کرده بود، به عنوان بی احترامی به شعائر مذهبی یک گروه مذهبی عراق شکایت کرده اند و با توجه به اینکه محل اقامت کربولی مشخص نبوده، حکم بازداشت او صادر شده است.

 

شبکه ماهواره «الدجله» عراق همزمان با فرا رسیدن عاشورای حسینی (ع) در اقدامی هتاکانه با پخش برخی برنامه‌های نامناسب و غیراخلاقی موجب برانگیخته شدن احساسات مسلمانان و خشمگین شدن آنها شد. در حالی که به مناسبت روز عاشورای حسینی مسلمانان و شیعیان در عراق و نقاط مختلف جهان مشغول عزاداری برای اباعبدالله الحسین (ع) بودند، الدجله بدون توجه به احساسات مسلمانان و احترام به شعائر دینی آنها اقدام به پخش کنسرت و موسیقی‌های مبتذل کرد تا به ساحت مقدس امام حسین (ع) دهن‌کجی کرده باشد.

 

مهر

ارسال نظر